Professions
- Home
- Professions
ღვინის მოვლა, ტექნოლოგიური დამუშავება და ჩამოსხმა
მიზანი: პროფესიული მომზადების პროგრამის მიზანია, მოამზადოს პირი, რომელიც შეძლებს ყურძნის გადასამუშავებელ საწარმოში საღვინე ჭურჭლისა და მოწყობილობების რეცხვა-დეზინფექციას, ღვინის მოვლაში მონაწილეობის მიღებას, ღვინის ლექიდან გადაღებას, ღვინომასალის გადატანა/დამუშავებას ტექნოლოგიური სქემის მიხედვით და ღვინის ჩამოსხმა-დასაწყობებას.
დაშვების წინაპირობა: სრული ზოგადი განათლება
კურსდამთავრებულს შეუძლია: საღვინე ჭურჭლისა და მოწყობილობების რეცხვა -დეზინფექცია; ღვინის მოვლაში მონაწილეობის მიღება; ღვინის ლექიდან გადაღება; ღვინომასალის გადატანა ერთი ჭურჭლიდან მეორეში; ღვინის დამუშავება ტექნოლოგიური სქემის მიხედვით; ღვინის ჩამოსხმა და დასაწყობება.